De laatste keer dat ik bleef Koh Rong Samloem Ik ging voor mijn normale reis naar Lazy Beach - een prachtig ongerept deel van Samloem waar het zand zijdezacht is, het blauwe water glinstert in de zon en de omhullende bergen een prachtig uitzicht bieden (bekijk de video die we hieronder maakten voor een beter idee).

Ik ben nog steeds verrast door hoe moeilijk dit prachtige deel van Samloem is te vinden - De eerste twee keren dat ik ging Saracen Bay Ik was nog steeds niet wijzer in zijn bestaan ​​(er zijn geen borden van welke aard dan ook om je te laten zien welk pad je door de jungle moet nemen). Mij ​​is verteld dat de eigenaar van de Lazy Beach Resort verkiest het op die manier, omdat het betekent dat alleen de meer avontuurlijke toeristen het uitkomen.

Om u een ruw idee te geven, Lazy Beach gaat over een 40-wandeling door de jungle. Als je eenmaal het pad van Saracen Bay hebt gevonden, is het een vrij ongecompliceerde reis, maar het pad is een beetje verborgen. Om dingen gemakkelijker te maken het nieuwe resort 'Royal Retreat'heeft zijn' Octopussy'-bar vlak bij het parcours gebouwd - je kunt daar rondkijken op een pad in de jungle of een ober naar de bar vragen.

Octopussy Bar
Jungle Trail

Luie strand ingang

Hoewel in het begin misschien een beetje beangstigend, is de jungle wandeling eigenlijk niet zo slecht. Ik ben niet bepaald een fan van griezelige crawlies, maar tot nu toe is het enige dat ik op mijn reizen naar Lazy Beach heb gezien een leguaan en een paar kleine apen (pas op dat je niet te dichtbij komt - ze zijn wild! ). Het pad is ook redelijk breed, dus je bent niet in de buurt van de randen waar ik me altijd zorgen maak over een verborgen slang.

De jungle zelf is echt fantastisch. Ik ben opgegroeid in Engeland, dus ondanks het feit dat ik hier een paar jaar woon, is de jungle nog steeds vrij exotisch voor mij - de verscheidenheid aan kleuren, prachtige verschillende soorten vegetatie en bomen, en het algemene onbekende is nogal fascinerend.

Lazy Beach zou ik zeggen, is absoluut de reis waard. Het is een uniek onderdeel van Samloem dat ik persoonlijk zou willen zien als ik op het eiland verblijf, al was het maar voor een paar uur. Het resort zorgt voor een relaxte, ontspannen sfeer, vooral aan de bar waar je lekker in een comfortabele stoel kunt liggen, een lekker koud drankje kunt nemen en het uitzicht kunt bewonderen terwijl je alleen maar naar het geluid van krekels luistert. Word avontuurlijk

Lazy-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

View-from-Lazy-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

Lazy-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

Zonsondergang op Lazy Beach, Koh Rong Samloem

De bar op Lazy Beach

Als je meer wilt weten over Snorkelen op Lazy Beach, lees dan: Lui strand Snorkelen. Bezoek voor hun website: Lazy Beach-website.

Comments